Belgische primeur: ESC ontvangt als eerste het 'Exact Enterprise Solution Partner' kwaliteitslabel.

woensdag, 3 juli, 2019
ESC - IT empowering business - Exact Online Software - Exact Enterprise Solution Partner

PERSBERICHT

Belgische primeur: ESC ontvangt als eerste
het 'Exact Enterprise Solution Partner' kwaliteitslabel.ESC ontvangt als eerste het allerhoogste kwaliteitslabel van Exact België: 'Exact Enterprise Solution Partner'. Dit is een bijzondere onderscheiding die er voor zorgt dat de ESC consultants extra kwalitatieve ondersteuning en gecertifieerde support kunnen garanderen op software-oplossingen zoals Exact Globe en Exact Synergy.

Exact, met hoofdkantoor in Delft NL, is dé nr 1 financiële en ERP software voor KMO en accountants in de Benelux. Exact heeft wereldwijd meer dan 1400 medewerkers in dienst en hun oplossingen worden wereldwijd door meer dan 400,000 organisaties gebruikt.

“Mooi hé … dit is het resultaat van ons jarenlange partnerschip met Exact. Maar vooral een pluim op de hoed voor de continu positieve inzet van onze mensen.”, zegt Philippe Smet één van de twee zaakvoerders bij ESC. “In 2016 wonnen we nog de International Value Added Reseller of the year trofee van Exact. Een erkenning van het Exact moederhuis, omdat we niet zomaar boxmovers van hun softwarelicenties zijn - maar wel steeds gepersonaliseerde oplossingen met unieke meerwaarde uitwerken voor onze klanten. Het Exact Enterprise Solution Partner kwaliteitslabel is daar eigenlijk het directe resultaat van.”

“Ondernemingen die vooruit willen - gebruiken innovatieve ICT als performante krachtbron om hun doelstellingen te bereiken.“ zegt Philippe Smet. “En onze meer dan 80 specialisten zijn hierbij hun compagnon de route - voor alles wat software, hardware en cloud betreft. Our IT empowers your business … is dan ook terrecht onze slogan.”

 


-/-/-/-


VAN LINKS NAAR RECHTS OP DE FOTO
Carolien Verrips - Support Partner manager - Exact NL
Philippe Smet - zaakvoerder – ESC
Ann Deruytter - senior partner manager - Exact BE

 

ESC - IT empowering business - Exact Online Software - Exact Enterprise Solution Partner

 

VERSCHENEN IN:

Ook uw organisatie optimaliseren? Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!