Kijk wat er voor de deur staat! Ontdek de gloednieuwe Microsoft Chromium-based Edge webbrowser. Binnenkort beschikbaar.

Software
dinsdag, 19 november, 2019
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - Outlook partner

Microsoft Internet Explorer is de populaire grafische webbrowser ontwikkeld door Microsoft in 1995. Internet Explorer wordt in Windows 10 opgevolgd door een nieuwe browser, genaamd Microsoft Edge. Binnenkort ... op 15 januari 2020 zal Microsoft opnieuw een bijzondere optimalisatie doorvoeren via de nieuwe - Chromium-based Edge browser.ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner


Microsoft introduceert ook een nieuw logo en pictogram voor deze Edge browser. Terwijl de vorige versie nog flink leek op Internet Explorer, lijkt het nieuw ontworpen logo meer op een golf. Het is de eerste belangrijke stap verwijderd van het klassieke blauwe 'e'-logo dat Microsoft al meer dan 20 jaar voor zijn browsers gebruikt.

 

ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner

Microsoft brengt ook enkele nieuwe bedrijfsgerichte functies naar Edge. U kunt in de adresbalk typen om collega's, kantoorlocaties, plattegronden voor een gebouw te vinden en zelfs definities voor bedrijfsafkortingen te krijgen. Het maakt allemaal deel uit van Microsoft Search in Bing, dat is ingebouwd in Edge. Het is ontworpen om typische intranet-zoekopdrachten te combineren in een interface waar u ook op internet kunt zoeken met Bing.


Kijk wat er voor de deur staat! De laatste Beta-versie voordat de gloednieuwe Microsoft Edge algemeen beschikbaar komt, kan nu worden gedownload. Ga naar de pagina En nu verder? voor het laatste nieuws en aankondigingen. Bekijk zoals altijd onze preview-versies voor de meest recente updates. Hartelijk dank dat u een Insider bent en Microsoft Edge gebruikt!
ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner

1/ Microsoft maakt van het web een betere plek voor iedereen.
In december kondigt Microsoft aan dat ze van plan zijn het open source-project Chromium te gebruiken bij de ontwikkeling van Microsoft Edge voor de desktop om zo te zorgen voor een betere webcompatibiliteit voor onze gebruikers en voor minder webfragmentatie voor alle webontwikkelaars. Microsoft is nu klaar om u te laten zien waaraan we hebben gewerkt en nodigen u uit om met ons mee te doen.ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner

2/ Investeren in open source.
Microsoft draagt zelf ook bij aan Chromium op gebieden als toegankelijkheid, aanraakfuncties, ARM64 en andere. Ze zijn van plan te blijven werken in Chromium in plaats van een parallel project te creëren. Ze werken rechtstreeks samen met de teams van Google en we verheugen ons erop nog meer samen te werken met de open source-community. Meer informatie over onze bijdragen vindt u in de Microsoft Edge 'Explainers' op GitHub en in de vrijgegeven broncodes.
ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner


3/ We luisteren naar u!

Het Microsoft Edge-team wil graag van u horen. In december hebben we bezoekers van deze site gevraagd: “Als u één ding van het web kunt veranderen, wat zou dat zijn?”. Microsoft heeft uw antwoorden gelezen en hebben enkele ideeën die ze met u willen delen. Ga naar het Microsoft Edge Insider-forum om te zien wat de community te zeggen heeft over dit en andere onderwerpen.


ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner
4/ Surfen op verschillende platforms
Microsoft Edge Insider Channels zijn klaar om te worden gesynchroniseerd met uw Microsoft Edge-app voor mobiel. U kunt de preview-versies installeren in alle ondersteunde versies van Windows of macOS en de synchronisatiefuncties verkennen met de huidige versie van de mobiele Microsoft Edge-apps die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Microsoft kijkt uit naar uw feedback en suggesties terwijl ze de gebruikerservaring met Microsoft Edge op verschillende platforms blijven verbeteren.


ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partner

Lees hier meer over de verschillende opties, over het downloaden en over hoe u aan de slag gaat met een BETA (= test) versie.


ESC - IT empowering business - Microsoft Gold partnerOok uw organisatie slimmer organiseren?
Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en veilige werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!