ESC ontvangt de 'Fujitsu Regional Partner of the Year' 2019 award !

Software
dinsdag, 5 november, 2019
ESC - IT empowering business - Fujitsu-Select-partner

#proudpartner

ESC werd gisteren uitgeroepen tot 'Fujitsu Regional Partner of the Year' EMEAI regio, tijdens het jaarlijkse Fujitsu Forum 2019 in Munchen.

Het thema van het event dit jaar is: 'Human Centric Innovation – Driving a Trusted Future'. Op dit Fujitsu Forum onderzoeken we hoe een persoonlijke mensgerichte (‘human-centric’) benadering van de nieuwste digitale technologieën helpt om vertrouwen in de vele nieuwe bedrijfsmodellen op te bouwen en uiteindelijk helpt om levens (privé en zakelijk) radicaal te verbeteren.

Niet minder dan tienduizend mensen waren aanwezig om deze evoluties te bespreken en nieuwigheden te ontdekken van een mooie selectie inspirerende gasten, waaronder TED-spreker Andreas Ekström, BBC-journaliste Kate Russell en Fujitsu's eigen CTO Dr. Joseph Reger.


Onze collega Dieter Claus nam de kristallen award in ontvangst op het grote podium van het keynote auditorium.


#samenblijvengroeien


ESC - IT empowering business - Fujitsu-Select-partner

ESC - IT empowering business - Fujitsu-Select-partner

ESC - IT empowering business - Fujitsu-Select-partner

Collega Dieter Claus nam de kristallen award in ontvangst.ESC - Fujitsu devices partnerOok uw organisatie slimmer organiseren?
Onze +90 experts helpen u graag bij de transitie naar een 'moderne en veilige werkplek'. Bel: 09 329 93 06

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!