Grote Microsoft Dynamics 365 Business Central update: stukjes van de puzzel vallen op hun plek

Software
maandag, 25 maart, 2019

Laten we meteen met de deur in huis vallen. De april 2019 update voor Microsoft Dynamics 365 Business Central is er bijna. Hoera, we kijken reikhalzend uit naar deze release. Microsoft brengt de update precies op schema uit en de volgende staat begin oktober op de planning.

Deze update zal uitpakken met een aantal wijzigingen die de gebruiker zijn productiviteit zal verbeteren. En brengt daarnaast een meer persoonlijke ervaring: gebruikers kunnen de opgefriste actiebalk op elke pagina personaliseren, maar ook de navigatiebalk bij rolcentra, snelle invoervelden…kunnen allemaal naar wens worden aangepast. De toevoeging van méér toetsenbord gerichte scenario’s en features zoals focusmodus, werkdatum en bedrijfsindicator, de mogelijkheid om gepersonaliseerde lijst filters op te slaan, helpen de gebruiker om meer gefocust te werken. De release houdt verder ook rekening met de ontvangen gebruikersfeedback over de features (automatisch opslaan indicator, filters in Excel rapporten, datumkiezer…).De volledige lijst met wijzigingen en toevoegingen kan je hier bekijken.

De Business Central update bestaat erin de productiviteit van gebruikers te bevorderen, maar er is méér. Zo wordt ook nog aan de andere Dynamics 365 toepassingen gesleuteld: Sales, Marketing, Customer Service, Portals, Field Service, Project Service Automation, Finance and Operations, Talent en Retail. Bovendien zullen de Power Platform gebruikers (Power BI, Microsoft Flow, Power Apps en de Common Data Service gebruikers) ook een stevige update ontvangen. Dat belooft voor ieder wat wils dus.

We horen de paasklokken al overvliegen en tellen af naar 5 april.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!