Missie en waarden

over ESC

ESC - IT empowering business - team van experts en toffe collegasEen commitment voor excellence.

We hebben een commitment om onze job goed uit te voeren, in een zo effectieve en efficiënt mogelijke manier en in aansluiting en harmonie met onze totale werkuitvoering. Om dit te verwezenlijken zullen wij:

  • Iedere inspanning leveren die nodig is om op tijd, binnen onze businessplannen en richtlijnen de afgesproken doelstellingen te bereiken.
  • De afspraken respecteren die we zowel wederzijds als aan de klanten maken.

Wij zullen onze collega’s aanzetten tot het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheden, tezamen met creativiteit en innovatie in al hun activiteiten. Wij promoten groei en zoeken naar continu verbetering in interne processen en producten.


Een commitment van groei en persoonlijk welbehagen.

Wij wensen een werkomgeving die gekarakteriseerd is door continue leren, entrepreneurschap, do spirit en teamgeest. Onderlinge communicatie moet direct zijn, open, eerlijk en tijdig. Informatie wordt openlijk gedeeld. We zijn en opereren als één team.


Een commitment voor klantvriendelijkheid.

Wij willen belangrijk zijn in ons gebied om onze klanten ten dienste te zijn. Wij zullen de wensen van de klanten inwilligen door proactief en innovatief te zijn. Wij wensen dit ook te doen door oplossingen aan te bieden door persoonlijke toewijding en door ons engagement steeds op basis van eerlijke handelspraktijken. 


Een commitment om zichzelf en anderen met respect, vertrouwen en waardigheid te behandelen.

We willen een respectvolle werkomgeving creëren die gekenmerkt is door eerlijke, directe en relevante communicatie. Wij zullen een integer beleid handhaven in waardigheid zowel naar onze collega’s als naar klanten en leveranciers.
Wij zoeken in onze medewerkers uiterste zelfmotivatie en toewijding. We respecteren diversiteit, individualiteit en persoonlijke verschillen. We verbinden ons ertoe om onze werkuitvoering volgens de hoogst mogelijke professionele en ethische standaarden te doen en om alle ons toegewijde resources te behandelen alsof ze de onze waren.

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!