Opleidingen & advies

Overzicht

know how

ESC - IT empowering business - opleiding advies ontbijtsessie partner


Opleidingen

Onvoldoende training en het ontbreken van documentatie blijken vaak een bron van frustratie te zijn. Bovendien zijn de klassieke klassikale handleidingen niet steeds geschikt als training omdat deze niet aangepast zijn aan de praktische behoeften van de eindgebruikers en key users. Om dit hiaat op te vullen heeft ESC eigen opleidingen ontwikkeld. Deze opleidingen zijn volledig afgestemd op de reële gebruikersnoden van de Belgische bedrijven. 

ESC is een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse overheid voor opleidingen georganiseerd door erkende dienstverleners. Met deze maatregel kan u jaarlijks tot 40% van uw opleiding laten subsidiëren.


Advies

Vooraleer er gestart wordt met de implementatie van een nieuw project, is het raadzaam om vooraf de bestaand bedrijfsprocessen in kaart te brengen en na te gaan waar/hoe er optimalisaties mogelijk zijn.

 

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!