Back-up & disaster recovery

Big data - de volumes aan data vermeerderen exponentieel. Een betrouwbare backup van al deze belangrijke informatie is fundamenteel voor elke onderneming. Beschikt u als onderneming over een disaster recovery plan? Hoeveel tijd zal (en vooral 'mag') u als onderneming verliezen bij een crash? Op welke manier wenst u te garanderen dat uw backup ten allen tijde kan gerecovered worden, en binnen welke termijn - Wij helpen u met de juiste keuze tussen de verschillende backup en failover oplossingen. Combineer steeds een offsite met een onsite backup. Backups in de Cloud zijn ten allen tijde beschikbaar, maar welke recoverytime is nodig om deze big data uit de Cloud terug tot bij u te krijgen? En een onsite backup is dan weer gevoelig aan brand, diefstal, ... Een backupsysteem dient op regelmatige basis getest te worden door een simulatie. Laat op regelmatige basis een test van uw disastery recovery of fail over plan uitvoeren op uw IT-systeem.


ESC - IT empowering business - Veeam partner   ESC - IT empowering business - Symantec partner   ESC - IT empowering business - Acronis partner

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!