Collaboration

Cloud

connect to comfort

Samenwerking. De actuele economie is steeds meer data, informatie én communicatie gedreven. Voor organisaties is het daarom cruciaal dat de juiste informatie op elk moment, op elk toestel beschikbaar is... voor een vlotte samenwerking tussen collega's, partners en klanten. Deze transitie van het klasieke 'gewoon' samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model is een essentieel onderdeel van elke moderne organisatie.

  • spraak
  • video
  • online samenwerken
  • docu­mentuitwisseling
  • mobiliteit


... zijn de elementaire fundering om als organisatie efficiënt samen te werken. Medewerkers kunnen deze tools gebruiken vanaf de vaste werkplek, onderweg of van thuis uit. Maak van uw organisatie een doeltreffende moderne werkplek. Modern workplace.

Managed Services. Zorgeloze ICT als een service.

Alle ondersteuning die uw KMO nodig heeft voor een vaste prijs per maand
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

Microsoft Office 365

Het is het Office-pakket dat je kent, plus hulpmiddelen waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen.
ESC - IT empowering business - Microsoft 365 Business partner

Microsoft 365 Business

Geef je werknemers de professionele tools die ze nodig hebben anno 2018, beveilig je organisatie en vereenvoudig je IT met één oplossing die ontworpen is voor jouw organisatie.
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - Lync partner

Microsoft Lync

In Microsoft Lync worden meerdere communicatievormen geïntegreerd binnen één toepassing. Lync vervangt in principe jouw telefoon.
ESC - IT empowering business - Microsoft Skype for Business partner

Skype for Business

Voor een goede samenwerking is goede communicatie essentieel.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!