Collaboration

Cloud

connect to comfort

Met collaboration duiden we de cloud oplossingen aan die gericht zijn op het samenwerken. Dit kan zijn samen aan een document werken, het samen aan projecten werken en meer. Een bekende oplossing op dat gebied is Microsoft SharePoint Online, tegenwoordig onderdeel van de Office 365 familie. Binnen de cloud SharePoint omgeving kunt u documenten opslaan, speciale projectsites en teamsites aanmaken en gezamenlijk binnen die omgeving werken. Het is zelfs mogelijk om documenten die u in de cloud opslaat ook lokaal op uw computer of netwerk te zetten en automatisch te laten synchroniseren.

ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

Microsoft Cloud - Office 365

Geef uw bedrijf vrijwel overal toegang tot de nieuwste Office-programma's inclusief op de cloud gebaseerde IT-services, e-mail van en vergadermogelijkheden die eenvoudig zijn te beheren.
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - Lync partner

Microsoft Lync

In Microsoft Lync worden meerdere communicatievormen geïntegreerd binnen één toepassing. Lync vervangt in principe jouw telefoon.
ESC - IT empowering business - Microsoft Skype for Business partner

Skype for Business

Voor een goede samenwerking is goede communicatie essentieel.
ESC - IT empowering business - Microsoft 365 Business partner

Microsoft 365 Business

Geef je werknemers de professionele tools die ze nodig hebben anno 2018, beveilig je organisatie en vereenvoudig je IT met één oplossing die ontworpen is voor jouw organisatie.

ESC IT-Diensten

Alle ondersteuning die uw KMO nodig heeft voor een vaste prijs per maand

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!