Connectivity

Zoals een recent Capgemini onderzoek benadrukte, noemt bijna 60 procent van de bedrijfsleiders - organisatorische gegevenssilo's als de grootste belemmering voor effectieve besluitvorming. Time to act!
 
Het doorbreken van deze bedrijfsgegevenssilo's is dus essentieel als u de beslissingen die in uw organisatie genomen worden spectaculair wil verbeteren. Connectivity = zorgen dat de juiste mensen, hardware, software en data altijd/overal in verbinding staan. 
ESC - IT empowering business - digitale receptie oplossing partner

Digitale receptie

Een aanraking op het imposante 42" touchscreen brengt uw bezoekers direct in contact met de juiste afdeling of persoon. Nu ook in een handige compacte versie beschikbaar ...
ESC - IT empowering business - communicatie - telefonie

VoIP - Telefonie

Een klassieker - maar nog steeds een zeer belangrijke communicatie tool ... door zijn professionele betrouwbaarheid. Je bent steeds optimaal bereikbaar.
ESC - IT empowering business - Unified-Communications-partner

Unified communications

ESC - IT empowering business - Microsoft Yammer partner

Microsoft Yammer

Het sociale netwerk voor bedrijven.
ESC - IT empowering business - internet connectiviteit VPN werken partner

VPN

VPN kun je zien als een privénetwerk binnen een groter netwerk. Denk aan je thuisnetwerk en het bedrijfsnetwerk van je werkgever. VPN helpt je om een soort privétunnel of -pijplijn tussen die twee netwerken te maken.
ESC - IT empowering business - internet connectiviteit werken partner

Internet

Geen enkele organisatie (groot of klein) kan vandaag nog zonder een betrouwbaar stabiel (mobiel) internet. Liefst via een razendsnelle verbinding.
ESC - IT empowering business - Microsoft Surface device partner

Microsoft Surface

Kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid in een stylish design ... de nieuwe Microsoft Surface apparaten

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!