Hybride oplossingen

Cloud

connect to comfort

Niet alle clouds zijn hetzelfde. Er zijn drie verschillende manieren waarop bronnen voor cloudcomputing worden geïmplementeerd: openbare cloud, privécloud en hybride cloud.


ESC - IT empowering business - hybrid cloud partner



Openbare cloud

Openbare clouds zijn het eigendom van en worden beheerd door een externe cloudserviceprovider, die de computerbronnen, zoals servers en opslag, via internet levert. Microsoft Azure is een voorbeeld van een openbare cloud. Bij een openbare cloud is alle hardware, software en andere ondersteunende infrastructuur het eigendom van de cloudprovider en voert deze partij ook het onderhoud ervan uit. De toegang tot services en het beheer van uw account verloopt via een webbrowser.

Privécloud

Een privécloud heeft betrekking op bronnen voor cloudcomputing die uitsluitend door één bedrijf of één organisatie worden gebruikt. Een privécloud kan zich fysiek in het datacenter op locatie bij de organisatie zelf bevinden. Sommige bedrijven betalen externe serviceproviders voor het hosten van hun privécloud. Een privécloud is een cloud waarvoor de services en de infrastructuur op een privénetwerk worden onderhouden.

Hybride cloud

Een hybride cloud waarin openbare en privéclouds samengaan en deze zijn verbonden via technologie die het mogelijk maakt dat gegevens en toepassingen tussen de clouds kunnen worden gedeeld. Gegevens en toepassingen kunnen worden verplaatst tussen een privécloud en openbare clouds. Hierdoor beschikken bedrijven die hybride clouds gebruiken over meer flexibiliteit en meer implementatieopties.

ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

Microsoft Cloud - Office 365

Geef uw bedrijf vrijwel overal toegang tot de nieuwste Office-programma's inclusief op de cloud gebaseerde IT-services, e-mail van en vergadermogelijkheden die eenvoudig zijn te beheren.
ESC - IT empowering business - Microsoft Azure partner

Microsoft Azure

Microsoft Azure bestaat uit een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beher
ESC - IT empowering business - Microsoft 365 Business partner

Microsoft 365 Business

Geef je werknemers de professionele tools die ze nodig hebben anno 2018, beveilig je organisatie en vereenvoudig je IT met één oplossing die ontworpen is voor jouw organisatie.

ESC IT-Diensten

Alle ondersteuning die uw KMO nodig heeft voor een vaste prijs per maand

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!