Hybride oplossingen

Cloud

connect to comfort


Hybride cloud is een cloud omgeving die gebruikmaakt van een mix van on-premise (= een server lokaal op uw eigen locatie), private cloud en externe openbare cloudservices (met dialoog tussen de verschillende platforms). Door werklasten tussen private- en openbare clouds te laten bewegen naarmate computerbehoeften en -kosten veranderen, biedt deze oplossing meer gepersonaliseerde opties mogelijk.

Hyper-confidentiële informatie, bepaalde complexe 'zware' softwarepakketten of complete systemen draaien op een private domein en worden slechts intern aangeboden.  Overige oplossingen, die wel van overal snel bereikbaar moeten zijn, maken gebruik van de public cloud. En om beiden omgevingen met elkaar te laten communiceren worden hybrid clouds opgezet. Uw voordelen:

  • profiteren van de lagere kosten
  • hogere flexibiliteit
  • verhoogde zakelijke flexibiliteit
  • ...


Maar hoe maakt u die stap succesvol? Alles begint bij het slim bepalen van de ideale cloudmix op basis van uw specifieke wensen en noden. U kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende typen cloud, zoals on-premise, private, public of hybrid. Dit biedt u de mogelijkheid om uw oplossingen en workloads daar te laten draaien waar ze het best tot hun recht komen.

Managed Services. Zorgeloze ICT als een service.

Alle ondersteuning die uw KMO nodig heeft voor een vaste prijs per maand
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 - cloud partner

Microsoft 365

Het is het Office-pakket dat je kent, plus hulpmiddelen waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen.
ESC - IT empowering business - Microsoft Azure cloud partner

Microsoft Azure

Een moderne werkomgeving in de cloud: onmisbaar voor elke organisatie.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!