Private & shared hosting

Cloud

connect to comfort

Net als een public cloud is een private cloud gebaseerd op cloud computing. Dit houdt in dat er verschillende resources van verschillende servers beschikbaar worden gesteld. Vervolgens kunnen deze resources voor allerlei taken worden gebruikt om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Een private cloud is heel erg schaalbaar, wat u de kracht geeft om te groeien of te krimpen wanneer u dat graag zou willen. Bij een private cloud kunt u een cloud samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet, met uw eigen hardware en software wensen.

Bij een private cloud, verzorgd door ESC, kunt u rekenen op een proactief beheer. Dit houdt in dat er een goede en snelle service wordt verleend. Daarnaast kan ESC u een onafhankelijk advies geven als het gaat om een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en wensen. Dit kan worden verzorgd op hardware, software en virtualisatie gebied. 

ESC - IT empowering business - dedicated hosting - cloud partner

Dedicated hosting

U heeft een website, runt een webshop of heeft werknemers die vanaf verschillende locaties werken.
ESC - IT empowering business - Microsoft Azure partner

Microsoft Azure

Microsoft Azure bestaat uit een uitgebreide set cloudservices waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen bouwen, implementeren en beher

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!