Social Cloud

Cloud

connect to comfort

SocialWare helpt VZW's en stichtingen om zich professioneel uit te rusten met de meest up-to-date informatietechnologie, door hun gratis of met grote kortingen toegang te geven de producten van de internationale en lokale IT-leveranciers.

Socialcloud is een samenwerking tussen 10x en socialware. Socialcloud is tot stand gekomen met de medewerking van een zeventigtal Belgische vzw’s die hun verwachtingen en vragen rond de cloud hebben gedeeld.

Het dienstenpakket bundelt kwalitatieve dienstverlening, rationele prijszetting en lokale data-opslag ... speciaal voor op maat van de VZW's en stichtingen.


ESC - IT empowering business - SocialWare VZW SocialWare partnerHet aanbod van socialcloud is voorbehouden aan leden van socialware. VZW’s, iVZW’s en stichtingen in België en Luxemburg, in de ruime zin werkzaam in de sociale sector, komen in aanmerking voor een Socialware lidmaatschap en kunnen zich gratis aanmelden bij socialware via de website www.socialware.be

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!