our IT empowers your business

Over ESC

Wij beheren en optimaliseren de ICT bedrijfsprocessen van organisaties en ondernemingen. Verzorgen oplossingen die bedrijven performanter en betrouwbaarder maken. Counteren snel onverwachte situaties met een standaard 24/24 - 7/7 service. Het bouwen van lange termijn partnerships via een complementair en flexibel team van gecertificeerde technici.missie & visie

Bedrijven en organisaties ontzorgen met passende ICT oplossingen.

Door de toegevoegde waarde van onze totaaloplossingen bereiken ondernemingen en organisaties hun doelen.

 

Bestuurders

Carine en Philippe Smet zijn als bestuurders van ESC ervan overtuigd dat IT een performante krachtbron moet zijn voor bedrijven op kruissnelheid en ondernemingen die vooruit willen. ESC is de IT-partner met de allround expertise, de drive en de spirit om samen die versnelling hoger te schakelen met een team van meer dan 90 specialisten. Dankzij het vertrouwen dat ESC krijgt van haar klanten, is ESC sterk gegroeid als organisatie sinds de start in 1999. De sterke groei van de afgelopen jaren is bekroond door een nominatie in zowel 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 voor de Trends Gazelle in Oost-Vlaanderen.


ESC - IT empowering business - Trends Gazellen norminatie

Carine Smet - ESC

Carine Smet

Bestuurder
Philippe Smet - ESC

Philippe Smet

Bestuurder

Partners

Wij begrijpen dat uw bedrijfsbehoeften uniek zijn en daarom hebben wij een partnernetwerk voor u gecreëerd dat met ons samenwerkt op de manier die het beste past bij uw bedrijf. Laat ons u helpen de oplossing uit te werken die helemaal voldoet aan de vereisten van uw noden. Wij geloven in groei door samenwerking. 

Events

Geen nieuwe evenementen beschikbaar. Kom zeker terug voor meer evenementen.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!