Benoit Elektronika

ESC - IT empowering business - Benoit Elektronika partner
“Ook al was de implementatie complex, we hadden geen minuut uitval”

 

Benoit Elektronika is sterk in beveiliging. Ruim zevenduizend klanten vertrouwen op het West-Vlaamse familiebedrijf met vestigingen in Knokke-Heist en Waregem. “Knowhow en een grondige aanpak op maat van de klant zijn ons uithangbord. Toen we anderhalf jaar geleden toe waren aan een nieuwe IT-infrastructuur, zochten we een partner die onze waarden deelde. Dus kozen we voor ESC”, vertelt Liesbeth Benoit.

Benoit Elektronica ging niet over één nacht ijs bij de keuze van een nieuwe IT-partner. Er werden verschillende offertes opgevraagd en maar liefst zeven IT-bedrijven kwamen zich voorstellen.
ESC haalde het op de concurrentie.

ESC - IT empowering business - Benoit Elektronika partner

“De mensen van ESC stelden voor om te starten met een grondige audit en dat heeft ons over de streep getrokken om met hen in zee te gaan. Zo toonden ze dat ze veel tijd in ons wilden steken én ze gingen heel grondig te werk. Dat is ook onze aanpak. Een plaatsbezoek, praten met de klanten, een gedetailleerde en gestructureerde offerte en transparantie: dat schept vertrouwen. ESC heeft van in het begin naar ons geluisterd om te weten wat de noden waren en hoe ze ons konden helpen. Dat is heel belangrijk. We hebben ons buikgevoel gevolgd. We hadden de indruk dat ESC het beste bij ons paste. Ze kennen de KMO-branche, denken mee en zijn proactief. Op die manier geven ze enorm veel vertrouwen”, vat Liesbeth Benoit het samen.

“ESC biedt een waaier van diensten aan en dat is een voordeel. We kunnen bij hen terecht voor IT, maar ook voor hardware en zelfs voor telefonie. Over de samenwerking zijn we tevreden. Echt. Ik heb al reclame gemaakt voor hen. Zolang ESC ons het serviceniveau blijft garanderen, veranderen we niet meer van IT-partner.”

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!