Cette

ESC - IT empowering business - Cette partner
“Dankzij ESC blijft alles altijd maximaal functioneren”

“Met de perfecte vormgeving en de ontwikkeling van gesofisticeerde technologie, willen we de meest veeleisende consumenten verleiden”, klinkt het bij Cette.

In een sector waar details het verschil maken, moet men uiteraard blindelings kunnen vertrouwen op zijn computernetwerk. En dus ging Artemis met ESC in zee. Van alle markten thuis

Tot vóór enkele jaren was dat de taak van een interne IT-specialist van Artemis. Totaal onverwacht verloor het bedrijf echter zijn IT-manager zodat men op zoek moest naar een betrouwbare partner die kon instaan voor het informaticanetwerk en de hardware. De softwareleverancier van Artemis stelde het management voor om contact op te nemen met het team van ESC. “Die mensen kunnen u zeker helpen bij uw hardware en zullen u ook kunnen helpen bij uw algemene software en uw netwerk”, luidde het advies. Artemis nam dus contact op met ESC en dat was het begin van een goede samenwerking. “Vier jaar geleden zijn we overgeschakeld op nieuwe software, en enkele maanden later volgde ook de hardware en ons volledig netwerk.

ESC verkoopt enkel producten van professionele merken, maar wij hadden besloten om te kiezen voor Dell. Daar maakte ESC geen punt van en nu zijn ze onze consultant voor Dell. Voor mij is dat een bewijs van hun klantvriendelijkheid.”

Wij gebruiken onze computers heel intensief. Enkele maanden geleden hebben we hier een grote elektriciteitspanne gehad. Alles lag plat. Het team van ESC stond hier om 7u ’s morgens om alles in orde te brengen. Een uur later kon iedereen zoals gewoonlijk aan zijn werk beginnen zonder de minste onderbreking.

Ik zou andere bedrijven zeker aanraden om samen te werken met ESC. Op vlak van computernetwerk en hardware zijn ze heel deskundig en meedenkend. Ik spreek uit ervaring!”, aldus een tevreden Jean-Marc Tornel.

 

 

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!