Croustifrance

ESC - IT empowering business - Croustifrance partner
“ESC heeft ons helpen groeien”

Niet alleen klopte Croustifrance  aan bij ESC voor de volledige automatisering van de facturatie, een systeem van analytisch boekhouden en software om de contacten tussen moederbedrijf Vandemoortele, de transportfirma en het sociaal secretariaat te vergemakkelijken. ESC zorgde ook voor op maat gemaakte software en platforms zodat de dienstverlening van Croustifrance naar haar 800 klanten uitgebreid kon worden. “ESC heeft ons helpen groeien”, zegt algemeen manager Wim Martens overtuigd. ESC is een IT-onderneming met focus op netwerken, systemen, integratie en service. De automatiseringsdiensten van ESC gaan van hard- en software oplossingen, over IT-consultancy en advies tot implementatie. Daar kan Croustifrance van meespreken.

ESC heeft een goede ploeg met bekwame medewerkers die eerlijk advies geven. Ik heb vertrouwen in die mensen. Anders dan sommige andere spelers in die sector beloven ze geen zaken die ze niet kunnen waarmaken. Ze zijn realistisch, zeggen waar het op staat en stellen nooit iets mooier voor dan het uiteindelijk wordt. Wat ze zeggen is gebaseerd op knowhow. De medewerkers van ESC beheersen hun vak. Ze bezorgen ons de tools om te groeien en sterk te staan in ons segment. Dat de zaakvoerder een persoonlijke betrokkenheid toont voor onze business, is voor mij een heel belangrijke parameter om verder zaken te doen.” “Kortom”, zo besluit Wim Martens, “Ik kan niet anders dan positief zijn over de samenwerking tussen Croustifrance en ESC!” 

 

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!