Federatie van Centra voor Ambulate Revalidatie VZW

ESC - IT empowering business - CAR federatie revalidatie partner
Staan in voor multidisciplinair onderzoek en behandeling van kinderen met uiteenlopende problematieken op het vlak van ontwikkeling en gedrag.

Momenteel zijn er 81 Centra voor Ambulante Revalidatie in België die instaan voor gespecialiseerde diagnostiek en therapie van ongeveer 10.000 personen, hoofdzakelijk kinderen en jongeren.

ESC - IT empowering business - revalidatie - CAR zorgcentra - partner

De centrale doelstelling, sedert meer dan 30 jaar, is de maatschappelijke integratie van personen met diverse complexe ontwikkelingsstoornissen, gehoorstoornissen en hersenletsel. De revaldatie gebeurt ambulant door een multidisciplinaire equipe. In totaal werken er ruim 2000 personeelsleden met uiteenlopende specialisaties: psychiater of kinderpsychiater, neuropsychiater, pediater of neuroloog met een eventuele bijkomende erkenning als pediatrisch neuroloog, NKO-arts,fysiotherapeut, kinesitherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, (ortho-) pedagogen, psychologisch assistenten, sociaal verpleegkundigen en maatschappelijk werkers in de centra.


ESC ontwikkelde dé ERP voor niet minder dan 36 van de nederlandstalige centra. Een oplossing die de dagelijkse werking van deze centra vereenvoudigt / verbetert.

ESC - IT empowering business - CAR federatie revalidatie partner 

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!