Gymnastiekfederatie Vlaanderen

ESC-Gymfed-groep-gymnastiek-vlaanderen-partner
“Geen akrobatentoeren meer bij Gymfed dankzij ESC."

 

De GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw is de koepel van meer dan 200 gymnastiekclubs in Vlaanderen. De vereniging wil de organisatie en ontwikkeling van de gymnastiek in al haar facetten bevorderen.

“We waren op zoek naar een efficiënter systeem voor ledenbeheer – zowel voor de clubs als voor de federatie”, zegt de IT-verantwoordelijke van de GymnastiekFederatie Christine Dekempe. “Voordien werkten we met een Access-systeem, maar dat voldeed niet meer. Net als bij de federatie hielden alle afzonderlijke informatie over leden, trainers, trainingen en wedstrijden bij via Access. De bedoeling was om voor de aangesloten leden te komen tot één universeel systeem. Er werd gedacht aan een webapplicatie waarmee alle clubs hun informatie via internet konden invoeren via een beveiligde sectie met inlogmogelijkheid. Eens ingelogd moest elke club de gegevens kunnen invullen en actualiseren. ESC was één van de bedrijven die we aangezocht hebben voor een offerte. Dat ze een goede prijs konden voorleggen, was één van de belangrijkste redenen om voor hen te kiezen.” 

Alles loopt niet van de eerste dag op wieltjes bij een dergelijk project, maar de mensen van ESC spannen zich in om alles zo goed mogelijk op te lossen. Qua behulpzaamheid en service mogen we zeker niet klagen. We hebben een bevraging gedaan bij de clubs. Soms hebben ze nog wat probleempjes en vragen, maar die worden allemaal snel opgelost. Elke club heeft eigenheden en iedereen wil die allemaal in het systeem verwerkt zien. Dat kan natuurlijk niet, maar we zoeken daar een middenweg in. Samen met ESC houden we rekening met wat clubs over het algemeen belangrijk vinden en dat proberen we dan te ondervangen. Wij verzamelen alle opmerkingen en geven die door aan de mensen van ESC. Maandelijks komen we samen om aanpassingen en updates door te nemen.

"We zijn zeker tevreden over het product en de samenwerking met ESC en hebben een oplossing die zeker gezien mag worden!”

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!