Liefkenshoek Tunnel

ESC - IT empowering business - liefkeshoektunnel - partner
"​We hebben nu het gebruiksvriendelijke en transparante softwarepakket dat we voor ogen hadden.”

Het gaat goed met de NV Tunnel Liefkenshoek, de maatschappij die de toltunnel onder de Schelde beheert en uitbaat. Vorig jaar kozen ruim 6,5 miljoen bestuurders voor deze tunnel om vlot van de ene naar de andere Schelde-oever in Antwerpen te rijden. Onder die tunnelgebruikers zijn heel wat regelmatige passanten met een Teletolkaart: een eenvoudig, handig en efficiënt abonnement. “Om alles vlot te laten verlopen - ook intern - hadden we nood aan een goeddraaiend geïntegreerd softwarepakket. We hebben gekozen voor een Exact-oplossing die door ESC op maat van onze nv is aangepast”, zegt Marc Persoon die operationeel manager is bij de Liefkenshoektunnel.

Positief bij de samenwerking met ESC was dat onze medewerkers sterk betrokken zijn geweest bij de programmering van de software en dat we konden bijsturen waar nodig. Tijdens die ontwikkelingsperiode hebben we het oude en het nieuwe systeem gedeeltelijk parallel laten lopen. Voor een stuk hebben we dubbel werk gedaan, maar het voordeel was dat er meteen zaken aangepast konden worden en dat de uiteindelijke conversie van het oude naar het nieuwe systeem heel vlot verliep.

"Wij zijn er alleszins heel tevreden over. Natuurlijk hangt alles af van wat men wenst. Wij hadden vooral nood aan een pakket dat onze boekhouding en ons abonnementensysteem kon integreren. De omschakeling van ons oude systeem naar Exact Synergy is een interne verandering waar onze abonnees zo goed als niets van merken. Dat was ook de bedoeling. Abonnees die goed opletten zullen wel zien dat de lay-out van de facturen veranderd is, maar dat is ook het enige."

"De mensen van ESC stonden altijd open voor aanpassingen en veranderingen. Nooit zeiden ze dat iets te moeilijk was of niet vooraf afgesproken. Neen, ze deden hun best om problemen zo snel mogelijk aan te pakken. Dat ervaarden wij als zeer positief.”

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!