Lukoil

ESC - IT empowering business - Lukoil opleiding partner
"​De eerste belangrijke training, de computeropleiding, wordt verzorgd door trainers van ESC”.

De Russische petroliummaatschappij Lukoil is één van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld. Elke dag komen mensen in meer dan 30 landen in aanraking met LUKOIL-producten. Na de overname van de Jet-stations van Conoco Phillips heeft Lukoil nu 158 brandstofverkooppunten in België, en de groep wil dat aantal in twee tot drie jaar tijd gevoelig uitbreiden.
 
Een goede opleiding van onze uitbaters is absoluut noodzakelijk om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Kwaliteit is voor ons een sleutelbegrip.
 
Een geolied informaticasysteem is dan ook de basis bij Lukoil. “Het is belangrijk dat al onze stationuitbaters er goed mee overweg kunnen. Ze moeten er zoveel mogelijk over weten zodat ze zich kunnen focussen op service en de klanten. Om dat te bereiken hebben we een doorgedreven trainingsplan opgesteld die al onze stationuitbaters moeten volgen. De eerste belangrijke training, de computeropleiding, wordt verzorgd door trainers van ESC”.
 
Dat Lukoil beroep doet op ESC om deze essentiële opleiding te verzorgen is niet zo verwonderlijk. ESC bestaat immers uit een team van soft- en hardwarespecialisten, zowel Nederlands- als Franstaligen. “We hebben nu 158 tankstations en alle uitbaters moeten goed met het postsysteem kunnen werken in onze stations.


De samenwerking met ESC is een aanrader”, zegt Els Ruysen overtuigd. “Ze pakken de opleidingen die ze voor ons verzorgen heel zelfstandig aan. Wij hebben er zelf zeer weinig werk aan. Dat is belangrijk, zeker voor een groep in expansie zoals Lukoil. Zo hebben wij onze handen vrij om te doen waar we sterk in zijn: zorgen voor positieve energie. Daar geloven we in!”
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!