Mundomedia

ESC - IT empowering business - mundo media partner
"​Onze efficiëntie is met minstens 20% verhoogd.”

Mundomedia uit Brussel staat als onafhankelijk mediabureau tussen de adverteerder en de media. Wil een wasmiddelproducent bijvoorbeeld een nieuw product lanceren, dan vertaalt Mundomedia dit in een doeltreffend mediaplan en een uitgekiende mediastrategie, en regelt tot slot de aankoop van de gewenste advertentieruimte, TV- of radiotijd. “Wij zorgen voor een uitgebalanceerde mediamix die de boodschap tot bij het gewenste doelpubliek brengt.  Als lid van UMA krijgen wij toegang tot alle mediagegevens en met onze eigen krachtige tools kunnen we de kijk- en leescijfers tot in de puntjes analyseren. Onze specialisten hebben meer dan tien jaar ervaring en begeleidende klant van begin tot eind”, vertelt Jean-Pierre Dobbels.
 
ESC was al jaar en dag de hardwarepartner van Mondumedia. Op een dag vroeg Jean-Pierre Dobbels aan ESC – tevens Microsoft Dynamics partner – wat zij in huis hadden voor de automatisering van administratieve processen. Jean-Pierre Dobbels: “Grotere reclamebureaus hebben vaak logge, dure systemen. Dat is niet wat we zochten. Bovendien wilden we afstappen van maatwerk, dat zorgt immers voor onnodige kosten of problemen bij upgrades. ESC stelde ons Microsoft Dynamics CRM voor, de ideale tussenoplossing. Dit standaard product heeft een uitgebreide functionaliteit en is opgewassen tegen de tand des tijds.
 
Voor de komst van Microsoft Dynamics CRM, was Jean-Pierre Dobbels vaak uren zoet met het opstellen van rapporten voor de aandeelhouders. “Het dubbel checken van de cijfers kostte me heel veel moeite. In Microsoft Dynamics CRM is dat in een knip gebeurd”, aldus Jean-Pierre Dobbels. “Ook de boekhoudafdeling bespaart minstens 10 uur per week nu de controle met de Excellijsten is weggevallen. Onze efficiëntie is met minstens 20% verhoogd. Nu is er meer tijd voor analyses. Die helpen me dan weer in de onderhandeling met leveranciers en klanten. ”Microsoft Dynamics CRM vergelijkt bovendien orders en aankoopfacturen en brengt automatisch de verschillen aan het licht.
 
Dergelijke automatische controles zorgen voor een grote gemoedsrust in ons bedrijf.”
 
 
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!