Standaard Uitgeverij

ESC - IT empowering business - standaard uitgeverij - ICT project partner
“Exact Synergy betekent tijdswinst voor al onze medewerkers"

Het voormalige PCM Uitgevers, waar de Standaard Uitgeverij initieel toe behoorde, maakte voor het structureren van zijn bedrijfsprocessen al gebruik van Exact Synergy. “Toch hebben we niet meteen voor Exact Synergy gekozen, maar zijn we de markt op gegaan en hebben mogelijke alternatieven grondig bekeken”, zegt Walter De Roeck. Na de ‘proof of concept’, bleek Exact Synergy de beste oplossing. “Omdat het web based is - is het intuïtief, gebruiksvriendelijk en van overal toegankelijk. Het is ook heel flexibel te configureren, zonder al te veel bijkomende programmatie en bovendien is de configuratie- en ontwikkelingstijd heel kort zodat functionaliteiten toevoegen of wijzigen heel snel gaat. De functionaliteit van al onze applicaties is nu geïntegreerd in Exact Synergy en daardoor hebben de medewerkers een veel beter inzicht in de data.”

De CRM functionaliteiten van Exact Synergy voor het structureren van klantinformatie worden bij WPG Uitgevers België het meest gebruikt. “De klantinformatie die voorheen overal verspreid zat in verschillende applicaties en bij verschillende departementen, is nu gecentraliseerd en geïntegreerd in Exact Synergy”, zegt Walter De Roeck. Alle informatie komt vanuit het boekhoudpakket in Exact Synergy terecht en van daaruit worden contracten, maar ook leads etc. opgevolgd. Ook bezoekverslagen van vertegenwoordigers op de baan worden rechtstreeks in Exact Synergy ingegeven. Op die manier wordt de klantinformatie continu onderhouden en beschikt iedereen over de meest recente informatie.

“Concreet betekent Exact Synergy ook tijdswinst voor al onze medewerkers. Data zijn makkelijk toegankelijk, alles is gelinkt aan elkaar en steeds up to date. Niemand hoeft nog te zoeken.” De migratieoefening heeft wel wat werk en tijd gevraagd, maar eens de data in het goede format stonden, ging het configureren heel vlot. “Die enorme flexibiliteit in configuratie van Exact Synergy was voor ons ook een belangrijk voordeel”, besluit Walter De Roeck.

 

Gebruikte tools

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +80 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!