Standbeeld

ESC - IT empowering business - standbeeld standenbouw - ICT project partner
"De professionaliteit die de medewerkers van ESC uitstralen hebben de doorslag gegeven.”

Standbeeld is gespecialiseerd in standenbouw en grafische projecten zoals huisstijlontwikkeling waardoor het bedrijf aan het uitgroeien is tot een tienkoppig reclamebureau. Het team is dagelijks in de weer met grafische bestanden en 3Dprogramma’s. Dat vereist dus stevige en betrouwbare hardware. ESC heeft daarvoor gezorgd.

Gezien de activiteiten van Standbeeld het belangrijk dat het volledige computersysteem optimaal draait. De systeemeisen liggen hoog: de computers moeten zware toepassingen zoals 3D-programma’s en grafische bestanden aankunnen. En de eisen worden steeds zwaarder. “Continue wordt er meer verwacht van het systeem. We groeien ook, waardoor we grotere standen mogen ontwerpen.

“Over onze vorige IT-partner waren we niet zo tevreden, vooral over de service hadden we klachten”, zegt medezaakvoerder Sean Cleys. “Het is meer dan eens gebeurd dat we na een update of aanpassingen nog een week lang problemen hadden en dat we onze leverancier moesten bellen. Heel anders is dat bij ESC. Zij hebben onze server vervangen en daarna hebben we hen amper twee keer moeten bellen, en dat was dan nog voor details.”

ESC heeft Standbeeld geholpen aan up to date hardware. Er werd een nieuwe server geïnstalleerd en de computers werden geüpdated. Alles ging heel vlot, weten Sven en Sean. “Doordat ze onze server bij hen op voorhand geconfigureerd hebben, bleef de overlast voor ons beperkt tot een minimum. De mensen van ESC konden extern inloggen op onze server om zoveel mogelijk op voorhand te installeren.

ESC heeft de verwachtingen ingelost en ik zou het bedrijf aanraden aan anderen”, onderstreept Sven. “In de toekomst zijn we nog van plan om samen te werken met hen. Op onze agenda staat nu de stelselmatige vernieuwing van alle computers. En ook daarvoor zullen we beroep doen op de deskundigheid en het materiaal van ESC!”

Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!