Pharma

ESC - IT empowering business - pharma - geneesmiddelen productie partner

België is een van de wereldleiders van de farmaceutische industrie. De export in deze sector vertegenwoordigt zelfs meer dan 10% van de Belgische export. 

Geneesmiddelen zijn onmisbaar in de gezondheidszorg en voor de economie. Onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen is belangrijk. Innovatieve geneesmiddelen voorkomen dat mensen moeten worden opgenomen in het ziekenhuis of verkorten de opnameduur. 

Het duurt gemiddeld 12 jaar om van een werkzame stof een geneesmiddel te ontwikkelen. Slechts een op de 10.000 mogelijk interessante moleculen komt uiteindelijk als geneesmiddel op de markt. Dat betekent dus dat de farmaceutische bedrijven veel investeren in mensen, tijd en nieuwe technologieën. 

Binnen de farmaceutische industrie is de trend om zich steeds meer op een totaalproduct en -dienst te richten. Niet meer die ene pil verkopen, maar echte klantenservice verlenen en het leven zo makkelijk mogelijk maken. Product, plaats, prijs en promotie zijn inmiddels vervangen door: klantoplossingen, het effect van uw product op de genezing, het gemak voor de patiënt, en communicatie en interactie.

Referenties

ESC - Archemin - Microsoft Dynamics CRM - partner
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!