Voeding

ESC - IT empowering business - voeding - food ICT project partner

Steeds strenger wordende wet- en regelgeving, hogere klanteneisen en hevige concurrentie zorgen ervoor dat de vereisten die aan een ERP-oplossing voor de voedingssector gesteld worden, steeds complexer worden.

ESC BatchManager for Food ERP is een efficiënte en flexibele oplossing voor het dagdagelijkse beheer van uw onderneming.

Wij hebben de nodige ervaring op het vlak van productie en distributie van ingrediënten, voedingssupplementen, diepgevroren produkten, bewerkte voedingsmiddelen, kruiden, thee, granen, dierenvoeding en andere.

ESC BatchManager ondersteunt de voedingsindustrie en komt tegemoet aan alle eisen inzake wetgeving en tracking and tracing.
De kwaliteit van geproduceerde batches wordt nauwgezet gecontroleerd en magazijn- en verzendingscondities worden opgevolgd, startend bij de aankoop en eindigend bij de distributie. Orders en productie kunnen worden beheerd, afhankelijk van klantenvoorkeuren, seizoenen of campagnes.

Referenties

ESC_Thumb_Croustifrance
ESC - IT empowering business - Herman Desserts partner
ESC - IT empowering business - Intriguing Brands partner
Nee
ESC - IT empowering business - Zoutman partner
Contacteer ESC

Contacteer ons voor een aanbod op uw maat.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!