Security

feel safe

ESC - IT empowering business - GDPR AVG audit - security privacy experts


Veel bedrijven hebben hun beveiliging nog onvoldoende aangepast.
Ze hebben wel een firewall, een spamfilter en enkele andere systemen maar hebben deze verschillende veiligheidsmaatregelen niet waterdicht geïntegreerd. Dat maakt dat de omgeving broos alsook moeilijk te beheren is.

Ook cybercriminaliteit is dezer dagen niet langer een sporadisch virus of een eenzame hacker die vanuit zijn slaapkamer probeert het netwerk van uw organisatie binnen te dringen. De huidige cyberaanvallen zijn doordachte strategieën die met een duidelijk doel voor ogen, schade willen toebrengen aan organisaties door middel van specifiek geschreven malware.

Tegelijkertijd neemt de impact van een inbraak toe. Iedere minuut dat uw netwerk of e-commerce website offline is, kost u geld, vaak veel geld. Om het nog maar niet te hebben over het geschonden vertrouwen van klanten, partners en aandeelhouders als gevoelige bedrijfsinformatie op straat komt te liggen. De risico's worden dus groter en de manieren om deze risico's in te dammen complexer. Onze experts zorgen er voor dat u er niet alleen voor staat ... want veiligheid is een ploegsport.

Nieuwsbrief

Ons team van +90 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!